Kamper Kachels: het adres voor houtkachels in Kampen en omstreken

Wilt u een houtkachel in de omgeving van Kampen kopen? Kamper Kachels heeft een ruim assortiment. Er is niets fijner dan dat uw huis een warme sfeer uitstraalt. De heerlijke geur van het brandende hout. Knus met de hele familie in de woonkamer. Tijdens de koude dagen met elkaar rond de haard zitten. Zulke momenten zijn geluksmomentjes. Houtkachels zijn voor verschillende doeleinden te gebruiken. Kamper Kachels geeft u ruim advies over de juiste mogelijkheden. Een houtkachel vinden die perfect past in uw huis in Kampen. Dat is ons doel!

Verschillende types

Het aanbod van Kamper Kachels bestaat uit verschillende types houtkachels. Wij hebben veel vrijstaande houtkachels in ons assortiment. Bekijk op onze website de prachtige vrijstaande houtkachels van hoge kwaliteit. Op zoek naar een haard met een hoger rendement? Een inzethaard kan geplaatst worden in de stookopening van een bestaande open haard. Zuinigheid en milieuvriendelijkheid staan hierbij centraal. Een haard waaraan een moderne draai is gegeven? Een hangende houtkachel is dan precies wat u zoekt.

Verschillende merken

Het aanbod houtkachels van Kamper Kachels uit Kampen bestaat uit veel verschillende merken. Voor wel 9 verschillende merken kunt u bij ons terecht. Inzet, hangend of vrijstaand. U vindt uw houtkachel bij Kamper Kachels in Kampen. Wij leveren houtkachels van o.a. de merken: Altech, DRU, Dovre en Faber. Alle prijzen zijn op aanvraag. Bekijk onze website en ontdek ons aanbod aan merken!

Het geluk van een houtkachel

Stel u eens voor: U zit op een koude winteravond met een dekentje op de bank. Met uw voeten op tafel. Heerlijk aan het genieten van de rust. Wat mist er op dat moment nog? Precies! Een houtkachel van Kamper Kachels. Met een houtkachel krijgt uw woning in een aangename sfeer. Het voordeel van een houtkachel is dat u bespaart op wisselende energieprijzen. Helemaal voordelig wordt het als u zelf het hout hakt en opslaat. Veel redenen dus voor een houtkachel in uw woning in Kampen!

Een houtkachel in uw woning in Kampen?

Bent u op zoek naar een houtkachel in Kampen? Kamper Kachels geeft u advies op maat. Wij gaan voor klantgeluk en leveren service volgens verwachting. Onze vakmannen hebben ruime kennis en ervaring. Hiermee bent u altijd verzekerd van een professionele installatie. Wij installeren houtkachels in Kampen, maar ook daarbuiten. Twijfels of vragen? Neem gerust contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken via: 038 – 202 26 33. Vind de perfecte houtkachel in onze showroom in Kampen, of op onze website.