De pelletkachels van Kamper Kachels uit Kampen

Op zoek naar pelletkachels in Kampen? Kamper Kachels heeft een assortiment met de mooiste pelletkachels. Wij hebben verschillende merken in ons assortiment. Daarnaast zijn de pelletkachels verkrijgbaar in verschillende soorten en prijsklassen. Alle prijzen zijn op aanvraag. Bent u benieuwd welke pelletkachel in Kampen het beste bij u past? Voor een professioneel advies bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt op afspraak langskomen in onze showroom. Lees snel verder!

Warmte uit houtkorrels

Een pelletkachel brandt op geperste houtkorrels. Het voordeel van houtkorrels? Het gebruik van uw pelletkachel in Kampen is klimaatvriendelijker. Houtkorrels zijn gemaakt van snoeihout of zaagsel van houthandel bedrijven. Het verschil tussen een pelletkachel en een open haard? Uw pelletkachel in Kampen is veel zuiniger en schoner. Bij Kamper Kachels in Kampen zijn twee merken pelletkachels verkrijgbaar. Deze merken zijn Janus en K-stove. Beide merken zijn van hoogwaardige kwaliteit.

Professionele aansluiting van pelletkachels in Kampen e.o.

De installatie van de pelletkachels in Kampen en omstreken wordt uitgevoerd door vakmannen. Zij hebben jarenlange ervaring met het aansluiten van pelletkachels. U bent dus verzekerd van professionele installatie.

Maak een afspraak

Kamper Kachels gaat voor klantgeluk. Iedereen met een lach de showroom laten verlaten. Dat is ons doel. Wij kijken met u mee en geven vrijblijvend advies. De pelletkachels in onze showroom in Kampen zijn voor verschillende doeleinden inzetbaar. Wij zoeken samen met u de beste keuze uit. Naast pelletkachels verkopen wij andere diverse producten op  het gebied van verwarmen. Neem een kijkje op onze website en laat u verrassen door de hoeveelheid aan producten. Wilt u langskomen in onze showroom? Dat is mogelijk, bel ons en maak een afspraak!

Een pelletkachel in uw woning in Kampen?

Heeft u een pelletkachel gezien die voldoet aan uw wensen? Dan kunt u via onze website een offerte aanvragen. Wilt u de pelletkachels bij ons in Kampen komen bekijken? Van maandag t/m donderdag kunt u een afspraak maken en langskomen. Op zaterdag is de showroom voor iedereen toegankelijk. Neem gerust contact met ons op voor advies op maat. U kunt ons telefonisch bereiken via: 038 – 202 26 33. Ook kunt u mailen naar: info@kamperkachels.nl. Een prachtige pelletkachel vindt u bij Kamper Kachels in Kampen!